Trail

ALFA tar fart og løper inn i et nytt segment, med den nye trail-skoen Ramble Advance, som setter en ny standard for multifunksjonelle lavsko. 

Skoen har en såle fra Vibram® med svært godt grep, selv på krevende vått og fast underlag. Det unike ”self-adaptive lug”-mønsteret sørger for at knottene griper underlaget fra flere vinkler, og bidrar til optimalt grep enten du løper eller går. Sålen har en gummiblanding som er spesialutviklet for nordiske forhold, noe som gir trygt og godt grep hele turen.

Ramble Advance er konstruert for høy stabilitet på sti og grusvei, kombinert med en god norsk passform og behagelig tekstiloverdel for økt komfort. Med GORE-TEX®-membran er skoen både vanntett og svært pustende. Skoen fremmer et naturlig steg og er en god fritidssko for aktive mennesker, like mye som en løpesko for alle som ikke liker asfalt. 

Unik teknologi for høyere komfort
Brukernes behov og ønsker, kombinert med ALFAs egen kunnskap og lange erfaring har vært utgangspunkt for utviklingen av den nye skoen. Den tekniske spesifikasjonslista er lang, men aller viktigst er det brede bruksområdet på både skogsstier og grusvei. Det er i tillegg en god nyhet at skoen finnes med både dame- og herrelest.