Del #jaktenpålavtrykket

#jaktenpålavtrykket handler om å dele utendørsopplevelser i ruskevær. Kanskje kan det være en motivasjon til å komme seg ut også når sola ikke skinner? Bli med i vår bildekonkurranse på Instagram!

Vinn tørre føtter

Kom deg ut, finn lavtrykket og tagg ditt bilde med #jaktenpålavtrykket på Instagram! Det er ikke bare på solskinnsdager den norske naturen stråler. Selv når vind og regn herjer kan det være fantastiske opplevelser ute i det fri. Lavtrykket er sjeldent langt unna – vær kreativ!

Alle som tagger turbildet sitt med #jaktenpålavtrykket er med i trekningen av premier fra Alfa og Sport 1. Hver uke fra 16. juli til 19. august trekker vi en heldig vinner som får to par splitter nye Alfa Ramble Advance eller Lyng Perform – begge med GORE-TEX og en innertier på regnværsdager!

Av alle ukesvinnerne vil det også bli kåret en hovedvinner som i tillegg vinner et gavekort på kr 3000 samt 2 x billetter til Vinjerock 2019!

Så kom deg ut. Ta gjerne med en venn. Finn lavtrykket! 

Husk at taggen på Instagram ikke er synlig for alle, hvis du har privat profil. 

Bildene vil ikke bli brukt av Alfa eller Sport 1 til noen form for markedsføring, men vi kan ta kontakt for å be om tillatelse til å republisere bilder i sosiale medier. Dette er frivillig og alle deltakere kan i sin fulle rett nekte å bli republisert.