Stillingstittel: Eventyrer

I november utlyste vi en stilling som Eventyrer på finn.no. Ikke bare skal den rette, eventyrlystne teste norske høykvalitets-sko i sitt rette element, men i samarbeid med Norsk Friluftsliv og Visit Norway skal Eventyreren også formidle turglede, vakker natur og bortgjemte perler. Stillingen kan du lese mer om her.

Blant 1030 søkere ble 30 kandidater invitert med videre. Med en presentasjonsvideo skulle de overbevise juryen om at de var den rette for Eventyrerstillingen. Nå gjenstår 11 kandidater, som skal gjennom en Bootcamp ledet av Aleksander Gamme. Her vil kandidatene bli utfordret på både skriveegenskaper, kreativitet og problemløsing.

Veien videre

–De 11 vi har med i finalerunden er alle glimrende kandidater. Jeg skulle gjerne ansatt dem alle, men vi skal kun fylle ett par sko. Selv om dette er drømmejobben for mange av kandidatene så er jobben også svært krevende, vi er derfor avhengig av å finne den aller beste kandidaten, sier administrerende direktør i Alfa Sko, Pål Olimb.

Eventyreren vi ser etter har et brennende ønske om å bidra i vår produktutvikling, en uslåelig evne til å engasjere de han eller hun møter på veien og motivasjon til å formidle turgleden gjennom et helt år. Selv om det er en stilling utenom det vanlige, er det viktig å huske på at dette er en ansettelsesprosess. Alle som jobber på Alfa har vært gjennom flere intervjurunder og personlighetstester og denne stillingen er ikke et unntak.

Kandidater som er forhindret fra å møte opp på selve bootcampen blir tilbudt en separat intervjudag. Med bakgrunn i bootcamp og intervjuer vil juryen velge ut tre kandidater som blir invitert til et dybdeintervju i regi av vårt rekruteringsbyrå, Orion Search International AS, samt et andregangsintervju med Alfa. Etter disse intervjuene vil den endelige avgjørelsen bli tatt.