Dette er Norges mest ekstreme sko-test. Alfas «Eventyrer» Andreas Orset skal leve i naturen sammen med, og mot elementene. Ville juv og kvitrende fugler, men også bitende vind og våryre elver er Eventyrerens kontorlandskap. Alfa har ansatt en person for å gå. Så enkelt, så komplisert.

Eventyreren våkner hver morgen til lyden av en sildrende bekk. Verken klokka eller kalenderen bestemmer dagen. Tenk å være ansatt for å gå tur ved norske fjorder og fjell. Ikke bare skal eventyrlystne Andreas teste norske høykvalitets-sko i sitt rette element, men i samarbeid med Norsk Friluftsliv og Visit Norway skal han også formidle turglede, vakker natur og bortgjemte perler. Forhåpentligvis vil mange bli inspirert til å komme seg ut og oppleve en brøkdel av det Eventyreren opplever.

Ekte og aktiv i naturen

Det er en kjensgjerning at alt for mange nordmenn er for lite aktive. 30 minutter daglig aktivitet for en voksen person er anbefalingen fra myndighetene. Alfa vil gjøre sitt for å få flere i aktivitet. For hvem har sagt at man må bevege seg inne i et svett treningsstudio? Via vandringen gjennom landet vil Alfa vise fram verdens vakreste gymsal, nemlig den norske naturen.

Andreas skal gjennom reisen ha løpende kontakt med Alfas produktutviklere for å gi tilbakemeldinger på hvordan skoene fungerer i terrenget. På denne måten skal Alfa fortsette å levere de beste skoene for de beste naturopplevelsene.

Bli med på eventyret gjennom Norge, møt spennende mennesker og bli inspirert.

Go explore!