Laster bilder

Laster bilder

Gore-Tex® Performance Comfort
BEVER PRO B-VARE
  • BEVER PRO B-VARE - Classic Brown

BEVER PRO B-VAREVeil.pris: NOK 2999,-

Kraftig og stabil jaktstøvel med ekstra avstivet skaft og såle.

NOK 749,-

Legger tilLegg i handlekurvGratis frakt og retur!

Advance

– Fremragende konstruksjon og funksjon.

Om BEVER PRO B-VARE

B-vare med skjønnhetsfeil av 2012-modellen. Kun kosmetisk, ingen funksjonell feil på støvlene.

En kraftig og stabil jaktstøvel med ekstra avstivet skaft og såle som gir god ankelstøtte og bedre stabilitet når du bærer tungt eller går i bratte fjell. Overdelen i kraftig lær og høyden i skaftet gir god stabilitet, samtidig som fleksible soner på hæl og vrist gir et naturlig steg. Gore-Tex® foret gjør Bever Pro helt vanntett, men allikevel pustende. Tå- og hælforsterkninger beskytter utsatte områder. Dobbelt sett med låsekroker sikrer god tilpassing til foten med muligheter for individuell justering over vrist og ankel. Gummiblandingen i yttersålen gir ekstra sikkert grep til underlaget og god stabilitet. Kåret til Best i Test.

  • Vekt: 1124 g pr sko/støvel (EU 42)
Størrelsesguide

Størrelsesguide

For enkelt å måle fotens lengde legger du et papir inntil veggen. Plasser så foten (barfot eller med en tynn sokk) på papiret med hælen inntil veggen. Det er viktig å stå oppreist når man måler. Sett en strek foran den lengste tåa, og mål med en linjal. Mål begge føttene; det er ikke uvanlig at den ene foten er større enn den andre. Når du har stadfestet fotens lengde legger du på et overmål som vil bestemme hvilke type sko eller støvel du skal kjøpe.

OVERMÅL

Jakt og fjell

  • Hiking Low og Hiking Mid ca. 1 cm.
  • Fjellstøvler, jaktstøvler og vinterstøvler ca. 1,5 cm.

Skistøvler

  • Racing ca. 1 cm.
  • Backcountry, Touring og Expedition ca. 1,5 cm

Proff

  • Lavsko og skolett ca. 1 cm.
  • Støvel ca 1,5 cm.

For å finne din størrelse bruker du det totale centimetermålet (inkludert overmål) og velger respektive størrelse fra tabellen over. Evt kan du ta det totale centimetermålet (inkludert overmål), gange tallet med tre og dele på to. Rund opp til nærmeste hele tall for å finne din størrelse.

Disse metodene fungerer som veiledere. Vi anbefaler at man alltid prøver skoene for å finne den perfekte støvelen og passformen da ingen føtter er like.

×